Dag 1 - detox

OK. Nu kör jag. Idag drog jag igång min detox - enligt den här boken - på allvar! 21 dagar nonstop. Wish me luck för jag tror jag kommer behöva det..Nu blir det snart en tripp till IKEA. Trevlig söndag på er!



♥Min syster MN♥ skämmer bort mig - förutom 2000 kr i födelsedagspresentkort fick jag även flera böcker! ♥



Kommentarer
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Detox i 21 dagar verkar väldigt intensivt, hoppas du mår bra av det, om inte se till att avbryta så du inte skadar kroppen - har läst om en massa hemskheter som hänt med kroppen om man inte detoxat "på rätt sätt". Men man kan också må riktigt bra av det, jag körde en variant av det under en vecka i höstas, med bara färskpressad juice, nyponsoppa, blåbärssoppa och sådant. Allt ekologiskt och inte mjölkprodukter. Men hud blev väldigt konstig under den veckan, helt oljig - gifterna som kröp ut ur kroppen misstänker jag.



2011-01-30 @ 19:04:50
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Den metoden låter spännande, hoppas du lägger upp lite fakta om den och hur/om det fungerar.



Ja, det stämmer, "close your eyes" blev den tavlan som blev inspirerad av din, fast med ganska olika uttryck. Jag gillar båda på sitt sätt. Men din var en helt annan utmaning eftersom det utgick från ett foto. Den andra blev fantasi.



Kul att du gillade mina silver cherry blossoms, tycker den blev söt - kommer nog måla fler sådana, gillade mönstret jag fick till.

2011-01-31 @ 00:21:57
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0