Time flies

Den sista semesterveckan (förra veckan) blev det väldigt mkt party vilket resulterade att jag inte direkt kände mig så utvilad när det var dags att gå till jobbet igen i måndags..men det var det dock värt, hade så skoj! Särskilt lördagen var kanon och söndagen mysig. På konserten på onsdagen fick förfrågan om att vara med på bild i en lokaltidning, avböjde dock! Hade ju skämts ihjäl säkert ;-).

I veckan som gått har det också blivit trevligheter, bl.a. kvällsfika på Waynes i sommarkvällssolen med A och musicquizkväll med thaibuffé med trevliga människor. Och nu i helgen blev det en tur till Helsingborg för ett besök på festivalen där. Bra helg. Men nu känner jag verkligen att jag måste komma in i mina träningsrutiner igen och ta det lite lugnt framöver. Det är endast 34 dagar kvar till Tjejmilen och ska jag nå mitt mål så får jag nog skärpa till mig i augusti, därför har jag bestämt att den kommande månaden ska fokuset ligga på löpningen/träning/hälsa.

Back/intervallträning

img_8365 (MMS)

Igår drog jag till S-sjön och tränade intervaller i mördarbacken. En vacker fjäril satte sig på den medhavda flaskan med vatten. Sen körde jag lite magträning också. Belöning: ett skönt bastubad. Senare åkte vi och tog några öl på terassen. Idag blir det wakeboard/åka gummiring på havet.


Inte varje helg man bl.a. bor i lyxrum

img_8213 (MMS)

Inte varje helg man bl.a. bor i lyxrum m jacuzzi eller "crashar" ett bröllop.. A weekend to remember, helt klart..


Morgonjogg+

Dagarna flyter förbi och jag njuter av semestern. Bloggen är inte prio ett direkt. Inte för att den brukar vara det i vanliga fall heller. I måndags var jag tex i sommarstugan, hängde i hängmattan och sen blev det träning+bastu med J och på kvällen spelade jag och några vänner sällskapsspelet Risk. Igår var vi ute på sjön hela dagen och solade och badade, åkte gummiring efter båten supersnabbt - så kul - jag bara skrattade under hela färden och ville att P skulle köra snabbare - samt åkte wakeboard - det är ganska så svårt däremot tycker jag, har ni testat? 

Idag började jag dagen med en lugn morgonjogg på ca 5,5 km längs med strandpromenaden och förbi rosenträdgården bl.a. och nu blir det brunch på balkongen. Min bror A fyller år i dag så han ska firas och så blir det volleyboll med vännerna. Semester gör gott.


Möcklö & Brasseriet

Igår var jag på Möcklö. Så fint, blev bjuden på god mat, pratade en massa med sällskapet och gick promenader bland villorna och längs med havet. På kvällen blev det en liten spontanträff på Brasseriet med tjejerna. Mysig dag. Idag bär det nog av mot Åhus igen, ska möta upp vänner och hänga på stranden trots att det inte är tipptopp väder men men.


sprungit milen idag

Träningen hittills den här veckan har blivit morgonsimning (2000 meter) i onsdags och morgonpowerwalk igår, och idag slog jag på stort ;-) och sprang lite över en mil (10,22 km) i eftermiddags. Med "rätt" musik i lurarna är inget omöjligt. Kände mig stark. Heja mig.

Satt finfint med jordgubbar och mjölk efter löprundan.


kan inte sluta dofta på den här underbara ...

img_7710 (MMS)

kan inte sluta dofta på den här underbara tvålen! Köpte den på en gårdsbutik i Kivik.


Underbara dagar

img_7686 (MMS)

Underbara dagar - igår vart vi i Åhus, Kivik & Simrishamn. Bilden är tagen vid Åhus musteri. Semestern började med en fin midsommarafton sedan vidare till Hgb och en underbart fin helg..därefter har det blivit mkt sol och bad i det underbara vädret som vi haft! Perfekt start på semestern! Nu är det nästan lite skönt med lite, lite regn bara det inte blir långvarigt..


RSS 2.0