Morgonjogg+

Dagarna flyter förbi och jag njuter av semestern. Bloggen är inte prio ett direkt. Inte för att den brukar vara det i vanliga fall heller. I måndags var jag tex i sommarstugan, hängde i hängmattan och sen blev det träning+bastu med J och på kvällen spelade jag och några vänner sällskapsspelet Risk. Igår var vi ute på sjön hela dagen och solade och badade, åkte gummiring efter båten supersnabbt - så kul - jag bara skrattade under hela färden och ville att P skulle köra snabbare - samt åkte wakeboard - det är ganska så svårt däremot tycker jag, har ni testat? 

Idag började jag dagen med en lugn morgonjogg på ca 5,5 km längs med strandpromenaden och förbi rosenträdgården bl.a. och nu blir det brunch på balkongen. Min bror A fyller år i dag så han ska firas och så blir det volleyboll med vännerna. Semester gör gott.










Kommentarer
Postat av: Anonym

härliga bilder!

2011-07-13 @ 12:07:10
URL: http://lorenasvensson.blogg.se/
Postat av: Sadia

så fina bilder :)

2011-07-13 @ 19:53:54
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: Anonym

det låter som om du njuter av livet, precis så det ska vara! härliga bilder :) jag skulle oxå vilja prova att åka en sån där gummiring, ser sjukt kul ut :) o håller med dig, är nog en för liten stad för att ens kunna gå med kameran i handen utan folk ska STIRRA ut en. haha, galet. ha en fin dag i höstrusket!

2011-07-14 @ 08:30:33
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Bloggen får verkligen prio noll när det finns så mycket annat man kan sysselsätta sig med istället. Det låter onekligen som att du har en fantastisk sommar. Heja!

2011-07-16 @ 15:26:11
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0