Trevlig midsommar!

Efter att ha haft en slapp början på den här dagen (blev ju lite firande igår att semestern börjat m restaurangbesök och sent i säng) fick jag nog och begav mig ut på långpromenad (1 mil!). Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin inför midsommarfirandet! Önskar er en trevlig midsommar! :)

ett foto med iphonekameran på promenaden, fler bilder får jag lägga upp när det finns tid!!

evening snacks - jordgubbar!

img_7059 (MMS)

evening snacks - jordgubbar! Jag känner mig helt färdig efter att ha jobbat över på kontoret ännu en dag och haft många möten under dagen.. men nu är det bara imorgon också sen blir det semester i 4 veckor ialf! (Ska bara hinna klart allt...) Längtar!


Buenos Dias! Blir en lång dag på kontoret ...

img_6814 (MMS)

Buenos Dias! Blir en lång dag på kontoret idag också har jag en känsla av.. Men senare ikväll får jag besök och då är det helg! Ha en fin fredag!


Semester om..

...8 vardagar..även om man tycker om sitt jobb (som jag gör!) så längtar väl de flesta av oss till semestern iallafall..eller? Jag längtar till fria, oplanerade dagar, sol, ljumma kvällar, ingen stress, mer tid för nära och kära, roadtrips, kanske en tur utomlands, skärgården, grillkvällar, picknicks, mer tid att träna, mer tid att plugga spanska, mer tid att njuta.. När ska ni ha semester? Eller tillhör ni den lyckliga skaran som fortfarande har sommarlov kanske?Helgen som gick var himla trevlig&mysig..och helgen som kommer ..ja då vankas det bröllop!


in the kitchenJag gillar mina burkar jag hittade i sommarstugan.


kvällsrunda på 6 km

img_6555 (MMS)

En 6kms joggingrunda plus stretch är avklarat.


Yesterday

En timmes morgonpromenad. Sommar. Sommarstugan. Spanskaplugg. Family time. BBQ time. Hittade 2 fina burkar som ingen annan ville ha (men det ville jag!). Fick present av mamsen (bara sådär!). Nya köksgardiner (blir nog finfint med smårutigt i köket). Bukett av syrener (doftar ljuvligt).

 

 

 Sommar på balkongen

Stek på balkongen i brassestol. Spanskaplugg. Iskall smoothie. Helt OK dag för att vara sjuk ändå (Febern känns som tur väl väck och nästan det onda i halsen helt också, men hostan&snuvan är definitivt kvar). Jag hoppas att jag på något mirakulöst vis är helt frisk imorgon så jag kan träna! Det kryper i hela kroppen på mig!Fredag - lite bättre//håller tummarna..

Idag känner jag mig lite bättre. Det känns som om febern har gått ner rejält ialf. Håller tummarna för att det fortsätter åt rätt håll. Det är sånt härligt väder ute - vill bara ge mig ut på en morgonjoggingrunda!! Men det är inte riktigt läge för det tyvärr när man mår så här..så det får bli grönt te i min fina Starbucks"termos" och så får jag läsa om löpning istället.


Bad//update//

Dålig har jag blivit på att uppdatera. Tiden har inte funnits där. Inte lusten heller för den delen.

I helgen var jag ialf bl.a. på möhippa som varade från tidig lördagmorgon till tidig söndagmorgon! Vi överraskade bruden med Champagnefrukost &nostalgitripp med minnen/foton/små presenter, sedan fick hon göra några gulliga uppdrag på stan och därefter ägnade vi oss åt trevligheter som picknick i parken, behandling på spa, bastubad, bubbelpool och bubblande i bubbelpool utomhus as well, 7 kamp (som bl.a. innefattade sumobrottning, superkul (faktiskt!), mysig grillmiddag & sedan VIPtreatment (gå före i kön, vipbord i viphörnan, helrör etc) på Statt och klackarna i taket. Hon var supernöjd och superglad. Kändes bra för oss 8 tjejer som var med och hade fixat allt.

En fullspäckad helg följdes sedan av hektiska dagar på jobbet för att kunna ta långhelg med någorlunda gott samvete - nu ligger 5 dagars ledighet framför mig och jag har lyckats tajma detta med att bli sjuk - typiskt! Hoppas det går över illa kvickt för jag hade planerat ha roligare på de här lediga dagarna än att ligga i sängen och hosta och snörvla och ha mig..


RSS 2.0