Light pink


addicted to your love

Jag är helt såld på den nya kesellavarianten med rabarberbitar i, så gott! Har ni smakat? Om nej, do it! 
Mixade med tinade hallon häromdagen. Mumma.


9.29

Ikväll powerwalkade jag 9.29 (för att vara exakt!) km. Nöjd med det. Imorgon blir det nog en löprunda igen. Nu blir det iallafall en kopp blåbärsté och så ska jag passa på att bläddra/läsa nya Elle & Topphälsa.


havet

img_8160 (MMS)

Bild från en grillkväll vid havet i lördags. Jag har anmält mig till tjejmilen! I lördags joggade/powerwalkade jag 10 km & igårkväll blev det en löprunda på 5,6 km. 108 dagar kvar.. Idag får det nog bli en powerwalk längs med strandpromenaden ikväll efter jobbet. Någon mer som ska ta sig an tjejmilen? Ha en bra onsdag!


This might be the one

Den här klänningen tror jag kanske att jag vill bära på min väns&hennes D:s bröllop i mitten på juni..vad tycker ni? Dresscoden är kavaj.


I wake up happy..

..men jag hinner tyvärr inte med bloggen just nu. Tack för alla kommentarer.


foto: jag (London)


makeup bag

Jag fick den här söta blommiga lilla saken av MN i lördags. Jag har fyllt den med lite smink, bl.a. min nya ögonskuggspalett från too faced som jag köpte på Boots i London.
Plans 2-8 maj

Måndag: Piren, jobba med det nya datasystemet
Tisdag: Samma som måndag
Onsdag: vanlig kontorsdag + vårruset på kvällen i V-ö
Torsdag: vanlig kontorsdag + frisörbesök efter jobbet (funderar på att klippa lugg igen kanske + slinga guldiga slingor)
Fredag: Teamdag med kollegorna
Lördag&Söndag: oplanerade, men vill hinna med en roadtrip/utflykt, ett IKEAbesök m.m.

Förutom det här så ska jag helst hinna träna två ggr per dag ;) (vi får la se hur det går med det....) Jag och en kollega ska tävla, den som vinner bjuder den andre på lunch veckan efter ;)

Hoppas ni haft en fin helg! Första maj idag..inte klokt..nu börjar en trevlig men hektisk månad!


Nya running shoes, sitter som ett smäck 36,5:or


yesterday

Lördagar är bra dagar. Igår spenderades dagen med att shoppa i gallerian & dricka grönt té på Esters cafe's uteservering med MN. Sedan åt vi även pizza på balkongen. Soligt nästan hela tiden. Nice. På kvällen blev det filmmys. Lugna gatan alltså med nära och kära. Sånt mår jag bra av när jag är inne i en väldigt stressig period på jobbet.
London 24-27 april

Den här tiden vill man helst bara leva i nuet så mycket som möjligt men klart jag ska försöka hinna sammanfatta Londonresan också. Det började ju mindre bra med att jag upptäckte på lördagen att mitt pass hade gått ut! Hade inte haft en tanke på det sedan jag reste till Malta i slutet på augusti förra året och den här resan blev ju bestämt i all hast. Så det var minst sagt lite ångestfyllt innan jag fick tag på polis, kunde få klarttecken att åka till en polisstation som fixar provisoriska pass, sen strulade passmaskinen såklart haha men tills slut så löste det sig! Stort plus till de som jag pratade med/träffade inom polismyndigheten, snacka om service och trevligt bemötande! :)

Väl i London sedan (vi flög från Köpenhamn) så blev det bara trevligheter ialf. Jag hade hittat ett jättebilligt(!!!) hotell i Bayswater precis innan Notting Hill (och då snackar vi verkligen jättebilligt 200 kr per natt och frukost ingick) så var lite orolig över standarden..men hade inte behövt oroa oss..rummen var ju iofs inte särskilt rymliga men vi hade balkong, allt var rent och fräsch & mysigt! :) F är student och vi var överens om att vi bara ville ha någonstans att sova typ och lägga pengarna på en massa annat istället och så blev det ändå så bra standard! Sånt gillas!

De 3 dygnen i London (kom dit vid lunchtid söndagen och flög hem strax efter lunchtid på onsdagen) gick snabbare än vi ville men roligt hade vi! Det blev seightsing (Vaktbyte vid kungliga stallet, buckingham palace, westminister där de gifte sig i fredags, Tower Bridge etc etc etc) för F som aldrig varit i London och jag hängde med på en hel del av det jag också för att hon skulle slippa uppleva allt själv, det blev också såklart shopping (Primark&Topshop+Boots var måsten för mig), fikande på starbucks,nero m fl, middagar&pubande i SOHO bland annat, fish&chips+ pimms (love pimms så gott, typisk engelsk sommardryck!!) på Shakespears pubs uteservering en härligt solig och varm tisdag, cyklande i underbara Hyde Park(man kan hyra cyklar nu för en pund/24 h och det finns många olika dockstationer där man kan ställa cykeln), snack med trevliga Londonbor och kvällen innan vi åkte hem gick vi även på musikal på Her majesty's theatre och såg Fantomen på Operan! Så bra!!! :)

Ska försöka göra ett bildkollage till det här inlägget senare idag! Uppdaterar med bilder senare alltså! Hoppas ni får en toppenfin söndag!


RSS 2.0