Strawberry blondish

Strawberry blonde låter som en hårfärg som skulle kunna passa mig. 

check, check, check

Vakna utsövd tidigt- check
Gå en lång härlig morgonpromenad - check (en mil blev det)
Ta en skön varm dusch så man känner sig som människa igen - check
Vinna en Wordfreud-match - snart check ;)

Här näst: Äta god brunch med avacado på fralla, grapefrukt, grekisk yoghurt&blåbär och dricka latte.

IDIOT

Sorry, men det här gör mig ROSENRASANDE och SÅÅÅ LEDSEN! Jag skulle vilja strypa honom! Jävla idiot! Han skulle bara veta vad såna idiotiska, tanklösa och helt grundlösa kommentarer kan ställa till med. Det är ett helvete att ha en ätstörning eller vara de som står brevid och känner sig maktlösa och förtvivlade, som försöker allt och lite till men ser hur personen tynar bort. IDIOT!

Trattisar, taggisar & en (!) kantarellResultatet från helgens skogsrunda blev en korg med svamp och ben fulla med myggbett.
They really love my blood these little suckers.
It sucks. Men svampen var god.


Ett liv i 210

Mycket händer. Sedan sist har jag bl.a. sprungit tjejmilen i Sthlm..det gick väldigt bra och kul var det! Festligheterna som följde kommer jag sent att glömma. Det var galet. Jag har dock svårt att glädjas just nu. Mitt liv går i 210 och jag hinner inte med mig själv. Idag skulle jag gått på en spännande jobbintervju för en intressant tjänst och har som vanligt tusen saker att göra på kontoret för övrigt. Istället ligger jag i soffan och har feberfrossa och är väldigt matt och yr. Perfect timing. Not. Halsen känns som taggtråd dessutom. Men jag hade kunnat leva med det...med det mesta..bara M blir frisk igen.

RSS 2.0