Jumpsuit

Jumpsuit till vänster från H&M. Klickade hem en i varje färg, snyggt, enkelt och bra basplagg i sommar. Ett Londoninlägg kommer upp senare i helgen.



Tillbaka från London

Kom hem i onsdagskväll. Behöver jag säga att London var underbart? Det kändes lite som att komma hem på något vis eftersom jag bott i London..sedan i onsdagskväll har jag dock varit helt slut efter extremt intensiva dagar, mitt resesällskap som aldrig varit i London innan ville hinna med allt på tre dagar (vilket jag förgäves försökte förklara är omöjligt..) hehe. ;) Men vi hade det hur bra som helst ialf. Hoppas ni också hade en finfin påskweekend plus fått en bra start på den ny veckan. Idag är det fredag vilket betyder att det snart är helg igen!:)


Träd i St James's Park


Packning och diverse stök pågår..

Det är först när man inser att man är ledig och kan slappna av som tröttheten efter den senaste tidens stress och press hinner ikapp en..och då blir man riktigt, riktigt trött! I torsdags efter att ha klarat av ett viktigt ärende som gjorde mig glad drog jag till spa:et i grannstaden för rekreation. Det var dock så fint väder att jag mest höll till i spaets "trädgård"..satt i solen och mediterade, "bubblade" i badtunna, satt och läste..gick dock in för att bada ångbastu några ggr och fylla på med vatten..lägligt nog så la mobilen av också..skönt faktiskt! Mötte på kvällen upp vänner för en grillkväll..perfekt dag..

..och igår åkte jag hem "hem". Spenderade några timmar vid sommarstugan en bit utanför samhället där mina föräldrar bor, slappade och läste i solen, sen åkte vi hem till mina föräldrars hus och mamma bjöd på lax och hennes speciella potatismos efter mitt&syrrans önskemål.

Idag blir det packning och fix inför Londonresan! Hoppas ni får en superfin Lördag!


syrran sover i skuggan i sin fina långkjol


imorgon bär det av till London..tidigt..


här får ni ett boktips också...verkar lovande so far ialf!


London!

På söndag bär det av till London några dagar! Happy!


Bilder: weheartit


Here comes the Sun

img_3792 (MMS)

Here comes the Sun. Visst är det vackert när solen bryter sig igenom molntäcket? Hade blivit bättre bilder med en systemkamera men den hade jag inte med mig såklart.


God morgon.

img_3771 (MMS)

God morgon. Två hektiska dagar kvar på kontoret sen efterlängtad ledighet. Igår blev det en timmes morgonpromenad, jobb, lunch i solen på uteservering, mera jobb & ett boxpass på kvällen. Idag blir jag glad om jag hinner med ett yogapass ikväll.


Snapshot: Morgonpromenad

img_3762 (MMS)

Snapshot: en timmes morgonpromenad tidigare imorse. Idag jobbar jag från piren hela dagen med det nya datasystemet. Hoppas ni får en bra dag.


snapshot: Söndagsfika i vårsolen

img_3754 (MMS)

snapshot: Söndagsfika i vårsolen


tjuvstartat påsken lite..


påskkransen som jag gjort själv..syns kanske? ;))


köpte dessa på torget..


..och nu står de i vasen på köksbordet..


en gråmulen lördag kickas igång med spinningpass&brunch

Imorse drack jag bara ett glas proviva nyponsoppa innan det vara dax att dra till gymmet för ett spinningpass. Var sedan väldigt hungrig (&proteinsugen) när jag kom hem så det fick bli en brunch i form av egengjord kycklingsallad med ett kokt ägg, körsbärstomater, majskorn, isbergssallad, fetaost och kronärtskocksbitar och så lite pressad citron över alltihopa och en kopp hett citron&ingefärsté. Ja visst ja.. vitamintillskott, mivitotal, har jag börjat med också.


Påskpyssel

img_3625 (MMS)

Häromkvällen gjorde jag en "påskkrans" av blåbärsris och lite fjädrar. Inte helt perfekt kanske, var ganska svårt att binda den så det blev bra.. Men, men lite "påskpiffigare" blev det hemma ialf. ;-)


I bought this



Ny väska från H&M


4 av 4

img_3438 (MMS)

Fjärde morgonträningen den här veckan är avklarad och igår körde vi ett Boxpass på kvällen också. Torsdag idag så snart helg igen! Galet vad fort tiden går...


Veckans tredje 60minuterspowerwalk is done...

img_3585 (MMS)

Veckans tredje 60minuterspowerwalk is done och dagens frukost består av tinade jordgubbar & grekisk yoghurt. Snart bär det iväg till kontoret och snart har halva veckan redan gått..


tisdagslyx

Nymanikyrerad naglar med Shellac (här kan ni läsa mer om vad det är) och nya Elle låg och väntade när jag kom hem och snart bär det av till darlingen.


Life is good även på en vanlig tisdag.


havet

Igår & idag började jag dagen med två saker som jag mår bra av, och i kombination är det oslagbart - morgonpowerwalk(1) längs med havet(2). Nu ska jag ta itu med resten av den här dagen, stressigt så jag får ont i magen på jobbet..men så är det ibland. Idag ska jag ialf på manikyr efter jag har slutat jobba och senare blir det nog ett yogapass om jag hinner! Hoppas ni får en bra tisdag!


mobilfoto från i lördags


nytt



Är lite kär i mina senaste köp från H&M. Finaste spetsvästen och finfina örhängen.


ibland, särskilt på våren och särskilt efter en helg som denna

Ibland är livet mer än bra. Ibland är livet underbart. I helgen har F varit här på besök, vi har brunchat på det nya placet i gallerian (tummen upp för B F, där blir det definitivt mer häng om helgerna framöver!), solat våra bleka vinterfaces ute vid piren, skrattat & pratat minnen från då vi bodde i kollektiv i Spanien, mött upp S & I för middag på restaurang K & efterföljande utgång med dans&drinkar & det har även hunnits med strandpromenader och ett yogapass. Idag efter att ha vinkat av F vid stationen även en fika med MN som bjöd på croissants & smoothie. Lovely weekeend. Och den ska avslutas med filmmys ♥ & spanskaplugg.


Foto på fina MN och hennes fina halsband


tillbaka från en vårig morgonpromenad

Jag älskar mina morgonpowerwalks. Mår så bra av dem. Ibland blir det 5 st i veckan, ibland blir det bara 2. Men det är OK. (Man kan inte alltid hinna med allt när man spenderar långa dagar på kontoret och har triljoner grejer som skall göras). Hoppas ni får en bra torsdag!


Inspiration

img_3174 (MMS)

Gillar skjortan! Tyvärr slut..får leta efter något liknande.. I övrigt: Igår uppmättes den högsta temperaturen i Sverige till 14,6 grader, och det var här i stan! Vårvärme och soligt alltså, därför tog jag vårjackan på mig imorse..och hela tisdagen har då såklart varit grå, kall och regning..hehe ;-) En mycket trevlig överraskning fick jag ialf ikväll när jag kom hem efter ännu en lång jobbdag och möttes av en nystädad & fräsch lägenhet..Tack! ♥


Monday and back to work

Idag har varit en bra dag so far - pigg & glad trots måndag och att det igår kändes som om jag hade behövt "en helg efter helgen" för att vila upp mig.. ;-)

Har suttit i möte/workshop hela dagen på Piren med systemansvariga kollegor, vår IT-utvecklare och verksamhetskonsulten från vår nya datasystemleverantör och jobbat. Kul, lärorik dag och skönt med lite "miljöombyte" från kontoret. 


eftermiddagsfika


vy från mötesrummet på Piren


Hoffmaestro & chraa























Mina iphonebilder från i fredags


5 km - check

Idag har jag joggat 5 km ..pinsamt långsamt gick det visserligen..(trött efter förfesten och livebandsspelningen igår och för lite sömn och lite allmänt ur form) men nu kan tiden bara förbättras hehe.. ;-)

Det var ialf gudomligt skönt att sitta i en ångande bastu efteråt och meditera, känna sig nöjd och bara njuta av nuet..blev bjuden på färsk ananas också av en annan bastubadare.

Seize the day blog readers och ha en bra lördagskväll!


Laddade med havregrynsgröt & äppelmos imorse innan joggingrundan


about me: jag gillar att vira in mig i sjalar

Jag är verkligen en sjal/scarfsfanatiker ..jag har väldigt många och ändå vill jag ha fler..
..som t.ex. den här...




Bild: KyssJohanna



Fin tycker jag..men känns lite löjligt att betala så mycket för en sjal..
..så jag har lyckats hålla mig från att köpa den...hittills.. ;)


RSS 2.0