Rush

 

Mitt liv går just nu i hundraåttio känns det som.. Jobbar för mkt (och då tog jag ändå ledigt i tisdags..) och försöker träna däremellan och sen är det ju en massa annat man också vill hinna med..och människor man vill träffa..

Tog en 5km-promenad (har en bra app som mäter distansen) ikväll för att lufta tankarna lite efter att ha suttit på kontoret och jobbat undan en del till klockan vart nästan halv åtta...och imorgon är det fredag igen (jag har ju inte ens hunnit lägga upp bilder från förra helgen..) och vi ska gå på AW och en spelning på kvällen..det ska bli kul! Sova får jag väl göra när jag blir 80..



Mitt nya armband har jag hunnit använda mkt ialf - love it


Time for lunchbreak.  

img_2895 (MMS)

Time for lunchbreak.  Idag har jag på mig den nya bikbokkoftan och de stora "guldiga" örhängena jag shoppade i lördags. Hoppas ni har en bra måndag so far!


Work it baby work it


Kom nyss hem. Fullspäckad helg! Nu varvar jag ner genom att dricka te och läsa senaste nr:et av Topphälsa. Hoppas ni alla haft en bra helg!

Min träningsvecka har sett ut så här:

Måndag 21/3: ca 35 min morgonpowerwalk innan frukost + ett 60minuters boxpass på kvällen
Tisdag 22/3: ca 35 min morgonpowerwalk innan frukost + ett 55 minuters yogapass på kvällen
Onsdag 23/3: ca 35 min morgonpowerwalk innan frukost
Torsdag 24/3: ca 35 min morgonpowerwalk innan frukost
Fredag 25/3: ca 35 min morgonpowerwalk innan frukost
Lördag 26/3: 60 min cirkelträningspass + 55 minuters yogapass
Söndag 27/3: ca75 minuters promenad i skogen

Nu kör vi! Måste börja jogga lite igen också om jag ska springa vårruset om 5 veckor..

 


I love Spring and Life is beautiful

Vilken underbar lördag jag har haft so far (och den är inte slut än - ska iväg hem till C om tjugo minuter) med dubbelpass på gymmet - 1 timmes cirkelträning (döjobbigt) + 55 minuters yogapass (skönt), shopping på stan (shoppade en massa fint) med S & L, första uteserveringsfikan för i år, mys hemma hos M och nu har jag bara varit hemma och lämnat av mina shoppingkassar och piffat till mig lite.


Nya solbrillor från H&M

Stora (men lätta, väger inget) örhängen från Cubus

armband från H&M

armband från BikBok

Stor, härlig "pippi"kofta från BikBok

PS Det hade blivit dubbelinlägg av någon anledning (blogg.se krångel?) och jag råkade såklart ta bort det inlägget där ni kommenterat..typiskt! Sorry!DS


Good Morning Sunshine

Härliga underbara lördagsmorgon! Lovely dag igår (bilder kommer) och det ser ut att bli en toppendag idag också! Gallerian har invigning med många erbjudande och solen lyser! Men först gymmet och ett cirkelpass! Laddar med ett kokt ägg och ett glas mjölk nu. Ha en trevlig Lördag!


5 av 5

Idag är en bra dag känner jag redan. Har varit ute på min femte morgonpowerwalk den här veckan och det känns bra. Har nya walkingskor, easytone flash, härligt lysande rosa färg som man blir glad av. Dessutom är det fredag, löning, Våffeldagen och AW ikväll förhoppningsvis. Önskar er en underbar fredag!


Frulle: grekisk yoghurt och tinade jordgubbar


3 out of 3 so far

Blev morgonpromenad imorse också. C fick upp mig redan vid kvart över 5 idag. Morgonhimlen över havet var en vacker syn. Inte helt fel att börja dagen så.






Lunchdejt

På lunchen idag möte jag upp S och så gick vi till ett ställe i stan som serverar både sushi&thaibuffe på lunchen. (Känns som om jag fortfarande är mätt så där snart 6 h efter..hehe..behöver ialf inte laga middag idag..) Sen tog vi en kort promenad i det strålande solskenet med solbrillorna på! Fick ordentliga vårkänslor! Kände nästan lite ångest över att behöva gå tillbaka till kontoret.

Nu är det ialf snart dax för ett yogapass! Trevlig kväll önskar jag er!




på G igen

Igår började jag dagen med en 35 minuters powerwalk och avslutade den med en timmes boxpass tillsammans med J. Idag började jag dagen med en 30 minuters powerwalk och ikväll blir det ett yogapass! Där emellan som vanligt jobb men med ett trevligt avbrott under dagen: äta thai/sushilunch med S.


foto från gårdagens morgonpowerwalk



frulle


SUNday, lovely SUNday

De senaste två veckorna har inte innehållit så mycket träning pga förskylning, hosta, halsont och feberattacker till och från men idag blev det ialf en härlig powerwalk längs med strandpromenaden (totalt 7,37 km).


Romantic bohemian

Kunde inte motstå den här spetsvästen (hittade en rabattkod som gav 25% rabatt dessutom) och dessa örhängen från H&M. Romantiskt och bohemiskt är en kombo som tilltalar mig.



Snyggt!


London - I hope to see you soon






Den här väskan köpte jag när jag bodde i London för 2,5 år sedan och den hänger med än..och nu är det förhoppningsvis bara 4 veckor kvar tills jag befinner mig i London igen..håller tummarna för att vi kommer iväg. Längtar efter att få känna pulsen, äta på Nandos, all bar one (tapas) strosa runt i Notting Hill, Regent's Park och Hyde Park, åka till Greenwich och mkt mkt mer..ååh hoppas!




Har inte hunnit med att blogga de senaste dagarna (mkt jobb och annat) och kan inte fatta att det redan är söndag. Igår blev det ialf loppis, matlagning i bästa sällskapet och en massa skratt, sällskapsspel och 2 hyrfilmer (en av dem var helt klart en de topp 3 konstigaste filmer jag någonsin sett). Hoppas ni har haft en bra helg så här långt!

 

Inspiration for Work vs Leisure

I skyltfönstret på H&M finns en fräsch våroutfit (den i mitten med beiga byxor & skärp & ljusblå skjorta) som jag skulle vilja ha på mig för en vårpowerfeeling en vanlig kontorsdag..



I en katalog som damp ner i brevlådan för någon dag sedan hämtar jag istället inspiration från den här outfiten med virkat linne..snyggt en avslappnad ledig varm&solig dag på en uteservering..bara brillorna som saknas. 





måndagskvällslektyr



Trött efter en lång dag på kontoret.
Ikväll blir det en tidig dejt med kudden.
Hoppas jag är helt frisk imorgon så jag kan börja träna igen.
Vill komma igång med att morgonjogga/morgonpowerwalka ordentligt.


söndagsbilder från min Iphone4


lyxig frulle/brunch - croisant som smälte i munnen

grapefrukt är gott

en sjukling som börjar må lite bättre tack vare ibumetin, zyx & enchinagard..

en nyöppnad bok..


el weekendo so far








Firade in helgen med att köpa 5 lyxiga chokladpraliner i fredags sedan drog vi och AWbowlade, var mkt trevligt. Igår mådde jag kasst pga förskylningen men släpade mig ändå till stan för att möta upp S& L för lite thaifood och tjejsnack. Däckade när jag kom hem, helt utslagen av feber kändes det som. Sovit mest sedan dess. Idag borde jag plugga på min Spanskakurs samt försöka jobba hemifrån plus en del andra saker att ordna.
Vem har tid att vara sjuk liksom.


Fredagsfrulle

Godmorgon Fredag! Vaknade och det kändes som jag var superförskyld samt hade taggtråd i halsen..inget kul..men börjar kännas lite bättre efter en kopp varmt citronvatten..Ikväll ska jag ju på Afterwork med vännerna..vill inte missa det så det blir att intala sig att jag är frisk! Nu snart till kontoret. Ha en bra dag fina ni.



Status: Halsont&förskylning

Yepp. Det har blivit värre. Tur i oturen att vi bestämde oss för att hoppa boxpasset igår för att vi båda kände oss krassliga annars hade det troligtvis varit ännu värre idag. Halsont och tuff, krävande träning är ingen bra kombo. Damn it, jag som var på gång igen..hade sett fram emot att få möta fler såna här soluppgångar i veckan på mina inplanerade morgonrundor..


("layer" X-pro II i Iphone appen Instagram (lööve it) för lite coolare effekt men minst lika vackert oredigerat - se här!)

Well, well nu får det istället bli en kopp varmt citronvatten och boveteflingor med soyamjölk - för det är så gott (skojar inte, älskar boveteflingor!)! - och sen fixa iordning sig för kontoret - work, work, work..men imorgonkväll (om jag inte blir ännu krassligare) är det AW som gäller igen - den här fredagen ska vi gå och bowla ett helt gäng - ska bli super!

 


Nail wraps


God morgon! Vaknade med halsont. Inget vidare då jag sett fram emot boxpasset ikväll..vet ej hur jag ska göra nu..blir kanske att ta det lugnt efter jobbet istället och fixa lite .. testa Topshops Nail Wraps bl.a.



Sushi-paus


Trötter. Men hoppas bli lite piggare efter en kort sushi-& "bläddra i meningslös (varför köpte jag den?)blaska"-paus. Måste nämligen sitta med jobb hela kvällen också - dock hemifrån. Deadline imorgon.

God morgon Måndag

Den här måndagen började med en (för att vara exakt) 59:52 minuters-morgonpowerwalk! ;) Kyligt som tusan men en vacker himmel. Nu snart kontoret, ska bara göra en smoothie till frukost först.


 

Somehow you have to make every day count..

..beacause it´s your life passing by while you're busy doing other stuff..

Vilken härlig helg jag har haft so far. I fredags blev det Afterwork. Skottsk charmig pub, hamburgertallrik & vin med I & L. Avslutade kvällen med mys med C framför en sen fredagsfilm. Toppkväll..och igår var L & jag i Kalmar hela dagen, lunchfikade på 4 kök & kollade runt bland shoppingen i stan. Härlig dag! Solsken då också dock ganska så blåsigt..men tror och hoppas våren är på ingång med full kraft nu..inga fler backlash till vinter nu tack. Idag vaknade jag till strålande sol men tyvärr också halsont (hoppas en kopp varm té kan råda bot på det). Jag hör hur fåglarna kvittrar utanför fönstren..spring is in the air..





Inredabutiken i Baronen Köpcentrum. Blev inspirerad.
Nu vet jag vad jag ska ha i min fina oranga vas. Videung!


nu drar jag på AW!:) trevlig kväll!

img_1816 (MMS)

nu drar jag på AW!:) trevlig kväll!


Finfina kvällen innan fredag


Såg den här och blev lite kär. Från Monki.



I övrigt har det var en mkt bra torsdagskväll! Frisörbesök. Blev finfint. (Synd att man inte är lika duktig på att föna och greja med sitt hår själv bara). Sen bjuden på kalasgod köttfärssås & spagetti + hembakad blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt. En riktig myskväll. Tack fina ♥

PS. Blev glad när jag såg att BikBok ska komma till stan! DS


Mobilbloggar: kickstart

img_1748 (MMS)

Började dagen med en morgonjogg på ca 25 minuter. Minusgrader ute.. Nu bär det snart av till kontoret! Hoppas ni får en fin torsdag!


ett boxpass var vad som behövdes..

Gick och la mig tidigt igårkväll efter en ganska så crappy dag, vaknade lite lättare till sinnet idag eftersom jag för en gångs skull kände mig utvilad och det som verkligen gjorde susen var boxpasset jag & min vän J plågade oss igenom efter jobbet idag. Så grymt skönt att få ur sig stress och få igång endorfinerna i kroppen igen. Imorgon efter jobbet ska jag till frisören och få mitt hår klippt & slingat, sen är jag bjuden på middag och på fredag efter jobbet så blir det AW (After Work) och dessutom är nog mina pmsdagar över för den här månaden så det kan ju inte bli annat än toppenbra resten av den här veckan.. ;-)


RSS 2.0